2018-09-24 11:08:42• hírek • Bede Emőke

Kamuellenőrök dézsmálják a húspultokat

Figyelmeztetést tett közzé a Szatmár Megyei Állategészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Igazgatóság: magukat ellenőrnek kiadó személyek portyáznak az élelmiszerüzletekben.

A DSVSA felhívja minden kereskedelmi egység figyelmét, hogy az ál-ellenőrök különös figyelmet fordítanak a húsra és húskészítményekre, illetve a tejtermékekre. Ezekből mintavétel címszó alatt kisebb-nagyobb mennyiségeket vesznek magukhoz, mondván, majd a laboratóriumban bevizsgálják a termékeket. Persze a valóságban erről szó sincs, egyszerű átverésről van szó. S a csapdába többen is belesétáltak -derült ki a közleményből.
 

Az igazgatóság arra inti az üzlettulajdonosokat és az alkalmazottakat, hogy legyenek kellően éberek. A DSVSA ellenőrei minden helyszíni kontroll során igazolvánnyal és a hivatal pecsétjével is rendelkeznek, s ezeket kérés nélkül is bemutatják, csakúgy mint azt a dokumentumot, mely tartalmazza a kiszállás időpontját és az ellenőrzés célját is. 


A DSVSA vezetősége arra kéri az érintetteket, hogy ha ilyen csalásnak esnek áldozatul, azonnal jelentsék azt az igazgatóságnak a 0261-715956-os telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: